Profil

Virksomhed I snart 40 år

Jeg har været indhaver af egen virksomhed i snart 40 år. Jeg har gennem årene erhvervet mig ved bl.a. smedevirksomhed med nyproduktion og reperationer. Siden 1996 har jeg beskæftiget mig med salg og reperationer af havetraktorer sideløbende med jeg har produktion af bl.a. vogne, river, computerophæng og tyverisikring.

 

Først på internettet

MS-maskiner var blandt de aller første indenfor havemaskineområdet på internettet. Vi åbnede vores internetbutik I 1997, hvilket skulle vise sig at blive et stort tilløbsstykke. Vi har gennem årene haft ca. 30.000 besøgende pr. år.

 

Stadig i udvikling

MS-maskiner udvikler sig hele tiden, da vi ønsker at følge udviklingen indenfor havemaskiner og reperationer. Derfor har vi gennem de sidste år investeret I produktionsog
værkstedsudstyr. Det betyder at vore kunder altid vil kunne opnå en god service ved handel samt, hvis man ønsker et eftersyn på en maskine. Ydermere har vi et stort lager af reservedele, hvormed vi opnår optimal servisering af kunder.

 

Specialløsninger

Vi har gennem tiden fremstillet mange produkter efter specifikke ønsker fra den enkelte kunde. Vi forsøger at være meget fleksible. Hvis du har ønsker om specialløsninger inden for maskiner eller tilbehør er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser udvikling af nye produkter som en spændede udfordring.
Velkommen på vores website!

Venlig hilsen
Mogens Simonsen
Indehaver af MS-maskiner